(Opskrift fortsætter under reklamen)

Rabarbertærte

DAGENS OPSKRIFT : Rabarbertærte var
dagens opskrift den
08 Jun 2013
Ingredienser
Fremgangsmåde
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til Rabarbertærte

Relaterede opskrifter
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Rabarbertærte:


Ingredienser
Rabarberkompot med rosiner :
Dej:
Til toppen:
Fremgangsmåde
Begynd med rabarberkompotten : kom de snittede rabarber, vand, sukker, rosiner og vanilje i en gryde og lad det snurre ved svag til jævn varme i ca. 10 min. Rør smør, sukker cremet, rør æggene et ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend blandingen i dejen. Fordel 2/3 af dejen i en tærteform. Læg rabarberkompotten ovenpå og dryp med portvin. Fordel resten af dejen på rabarberne- dog uden at dække. Drys med mandelflager og perlesukker og bag tærten gylden ved 200° i 35-40 min.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Rabarberkompot med rosiner :
Dej:
Til toppen:
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Begynd med rabarberkompotten : kom de snittede rabarber, vand, sukker, rosiner og vanilje i en gryde og lad det snurre ved svag til jævn varme i ca. 10 min. Rør smør, sukker cremet, rør æggene et ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend blandingen i dejen. Fordel 2/3 af dejen i en tærteform. Læg rabarberkompotten ovenpå og dryp med portvin. Fordel resten af dejen på rabarberne- dog uden at dække. Drys med mandelflager og perlesukker og bag tærten gylden ved 200° i 35-40 min.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt