(Opskrift fortsætter under reklamen)

Riskage med marineret frugt

Riskage med marineret frugt
Linda
Til opskriften
TID
1 time (min)
Opskrift glæde: (51 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Riskage med marineret frugt har været besøgt 6788 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Marineret frugt:

Riskage:

Bagning: Ca. 45 min. ved 150°.

Grill: Ca. 2 min.


Fremgangsmåde


Marineret frugt: Skrab kornene ud af vaniljestangen - gem kornene. Kom den tomme vaniljestang i en gryde med sukker og vand. Kog sukkerlagen ca. 1 min., tilsæt citronsaft og rosenvand og køl lagen af. Vend jordbær (gem lidt til pynt), æblebåde og ananas i lagen og lad frugten marinere i ca. 2 timer.

Riskage: Pisk sukker, vaniljekorn og smør til blandingen er blød og cremet. Pisk æggeblommerne i en ad gangen. Rør mandler, kardemomme, citronskal og risengrød i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Fold et stykke bagepapir til en firkantet form (ca. 30 x 36 cm). Fordel dejen i formen og bag riskagen midt i ovnen. Tag kagen ud, klip bagepapiret i siderne væk, drys med rørsukker og grill kagen øverst i ovnen. Lad den køle af og skær ud i 36 stykker (a ca. 5 x 6 cm).

Ved serveringen: Læg stykkerne sammen 3 og 3 med flødeskum. Pynt og server med marineret frugt.



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde

Marineret frugt:

Riskage:

Bagning: Ca. 45 min. ved 150°.

Grill: Ca. 2 min.




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Marineret frugt: Skrab kornene ud af vaniljestangen - gem kornene. Kom den tomme vaniljestang i en gryde med sukker og vand. Kog sukkerlagen ca. 1 min., tilsæt citronsaft og rosenvand og køl lagen af. Vend jordbær (gem lidt til pynt), æblebåde og ananas i lagen og lad frugten marinere i ca. 2 timer.

Riskage: Pisk sukker, vaniljekorn og smør til blandingen er blød og cremet. Pisk æggeblommerne i en ad gangen. Rør mandler, kardemomme, citronskal og risengrød i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Fold et stykke bagepapir til en firkantet form (ca. 30 x 36 cm). Fordel dejen i formen og bag riskagen midt i ovnen. Tag kagen ud, klip bagepapiret i siderne væk, drys med rørsukker og grill kagen øverst i ovnen. Lad den køle af og skær ud i 36 stykker (a ca. 5 x 6 cm).

Ved serveringen: Læg stykkerne sammen 3 og 3 med flødeskum. Pynt og server med marineret frugt.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt