(Opskrift fortsætter under reklamen)

Riskage med marineret frugt


Ingredienser
Marineret frugt:
Riskage:
Bagning: Ca. 45 min. ved 150°.
Grill: Ca. 2 min.
Fremgangsmåde
Marineret frugt: Skrab kornene ud af vaniljestangen - gem kornene. Kom den tomme vaniljestang i en gryde med sukker og vand. Kog sukkerlagen ca. 1 min., tilsæt citronsaft og rosenvand og køl lagen af. Vend jordbær (gem lidt til pynt), æblebåde og ananas i lagen og lad frugten marinere i ca. 2 timer.
Riskage: Pisk sukker, vaniljekorn og smør til blandingen er blød og cremet. Pisk æggeblommerne i en ad gangen. Rør mandler, kardemomme, citronskal og risengrød i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Fold et stykke bagepapir til en firkantet form (ca. 30 x 36 cm). Fordel dejen i formen og bag riskagen midt i ovnen. Tag kagen ud, klip bagepapiret i siderne væk, drys med rørsukker og grill kagen øverst i ovnen. Lad den køle af og skær ud i 36 stykker (a ca. 5 x 6 cm).
Ved serveringen: Læg stykkerne sammen 3 og 3 med flødeskum. Pynt og server med marineret frugt.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Marineret frugt:
Riskage:
Bagning: Ca. 45 min. ved 150°.
Grill: Ca. 2 min.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Marineret frugt: Skrab kornene ud af vaniljestangen - gem kornene. Kom den tomme vaniljestang i en gryde med sukker og vand. Kog sukkerlagen ca. 1 min., tilsæt citronsaft og rosenvand og køl lagen af. Vend jordbær (gem lidt til pynt), æblebåde og ananas i lagen og lad frugten marinere i ca. 2 timer.
Riskage: Pisk sukker, vaniljekorn og smør til blandingen er blød og cremet. Pisk æggeblommerne i en ad gangen. Rør mandler, kardemomme, citronskal og risengrød i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Fold et stykke bagepapir til en firkantet form (ca. 30 x 36 cm). Fordel dejen i formen og bag riskagen midt i ovnen. Tag kagen ud, klip bagepapiret i siderne væk, drys med rørsukker og grill kagen øverst i ovnen. Lad den køle af og skær ud i 36 stykker (a ca. 5 x 6 cm).
Ved serveringen: Læg stykkerne sammen 3 og 3 med flødeskum. Pynt og server med marineret frugt.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt