(Opskrift fortsætter under reklamen)

Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana

Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana

avatar
30
Tilfredshed (77)
(0 Fav.)
Log ind for at gemme



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Mere luft i økonomien: Spar på STRØMMEN og på MADBUDGETTET - klik her

GRATIS madplaner fra Maduniverset klik her

Opskrift vist 4387 gange
Opskrift vist: 4387 gange
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Opskrift på Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana


Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana - stort

Chile, jordnødder, hvidløg, olivenolie, salt og vand.

Chile, jordnødder, hvidløg, olivenolie, salt og vand. Chile, jordnødder, hvidløg, olivenolie, salt og vand.

Rens ingredienserne.

Rens ingredienserne. Rens ingredienserne.

Rist jordnødder i ½ dl. olivenolie, fjern dem når de er gyldne, læg dem i en si med fedtsugende papir.

Rist jordnødder i ½ dl. olivenolie, fjern dem når de er gyldne, læg dem i en si med fedtsugende papir. Rist jordnødder i ½ dl. olivenolie, fjern dem når de er gyldne, læg dem i en si med fedtsugende papir.

Kom ½ dl. olivenolie i og rist chile i 5 sekunder, de bliver hurtig mørke.

Kom ½ dl. olivenolie i og rist chile i 5 sekunder, de bliver hurtig mørke. Kom ½ dl. olivenolie i og rist chile i 5 sekunder, de bliver hurtig mørke.

Kom hvidløg i rist till de er gyldne fjern chile og hvidløg fra olien, læg dem sammen med jordnødder.

Kom hvidløg i rist till de er gyldne fjern chile og hvidløg fra olien, læg dem sammen med jordnødder. Kom hvidløg i rist till de er gyldne fjern chile og hvidløg fra olien, læg dem sammen med jordnødder.

Afdrypning og afkøling.

Afdrypning og afkøling. Afdrypning og afkøling.

Når chiles er kolde nok skær dem i mindre stykker. Det anbefales at bruge latex hansker når du rør ved chiles.

Når chiles er kolde nok skær dem i mindre stykker.
Det anbefales at  bruge latex hansker når du rør ved chiles. Når chiles er kolde nok skær dem i mindre stykker.
Det anbefales at  bruge latex hansker når du rør ved chiles.

Kom chiles, jordnødder, hvidløg og salt i en blender, blend kom lidt vand i lidt ad gangen, til puré.

Kom chiles, jordnødder, hvidløg og salt i en blender, blend kom lidt vand i lidt ad gangen, til puré. Kom chiles, jordnødder, hvidløg og salt i en blender, blend kom lidt vand i lidt ad gangen, til puré.

Kom det blended i stegepanden med olie og kog ved svag varme i 10 min. til vandet er fordampet.

Kom det blended i stegepanden med olie og kog ved  svag varme i 10 min. til vandet er fordampet. Kom det blended i stegepanden med olie og kog ved  svag varme i 10 min. til vandet er fordampet.

Smag til med salt og hæld salsa i serverings skåle eller glas.

Smag til med salt og hæld salsa i serverings skåle eller glas. Smag til med salt og hæld salsa i serverings skåle eller glas.
(Opskrift fortsætter under reklamen)





Relaterede opskrifter til Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana




Annoncevisning
Følg & Tilmeld


Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift





Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset