(Opskrift fortsætter under reklamen)
Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana
Skøn og lækker opskrift på Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana har været besøgt 4387 gange
Ingredienser
Fremgangsmåde
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Servering til Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana
Chile, jordnødder, hvidløg, olivenolie, salt og vand.
Rens ingredienserne.
Rist jordnødder i ½ dl. olivenolie, fjern dem når de er gyldne, læg dem i en si med fedtsugende papir.
Kom ½ dl. olivenolie i og rist chile i 5 sekunder, de bliver hurtig mørke.
Kom hvidløg i rist till de er gyldne fjern chile og hvidløg fra olien, læg dem sammen med jordnødder.
Afdrypning og afkøling.
Når chiles er kolde nok skær dem i mindre stykker. Det anbefales at bruge latex hansker når du rør ved chiles.
Kom chiles, jordnødder, hvidløg og salt i en blender, blend kom lidt vand i lidt ad gangen, til puré.
Kom det blended i stegepanden med olie og kog ved svag varme i 10 min. til vandet er fordampet.
Smag til med salt og hæld salsa i serverings skåle eller glas.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset