(Opskrift fortsætter under reklamen)

Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana

Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana

30
Tilfredshed (77)
(0 Fav.)



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

4387 visninger
avatar
4387
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Salsa de Cacahuate y Chile de Arbol Veracruzana - stort

Chile, jordnødder, hvidløg, olivenolie, salt og vand.

Chile, jordnødder, hvidløg, olivenolie, salt og vand. Chile, jordnødder, hvidløg, olivenolie, salt og vand.

Rens ingredienserne.

Rens ingredienserne. Rens ingredienserne.

Rist jordnødder i ½ dl. olivenolie, fjern dem når de er gyldne, læg dem i en si med fedtsugende papir.

Rist jordnødder i ½ dl. olivenolie, fjern dem når de er gyldne, læg dem i en si med fedtsugende papir. Rist jordnødder i ½ dl. olivenolie, fjern dem når de er gyldne, læg dem i en si med fedtsugende papir.

Kom ½ dl. olivenolie i og rist chile i 5 sekunder, de bliver hurtig mørke.

Kom ½ dl. olivenolie i og rist chile i 5 sekunder, de bliver hurtig mørke. Kom ½ dl. olivenolie i og rist chile i 5 sekunder, de bliver hurtig mørke.

Kom hvidløg i rist till de er gyldne fjern chile og hvidløg fra olien, læg dem sammen med jordnødder.

Kom hvidløg i rist till de er gyldne fjern chile og hvidløg fra olien, læg dem sammen med jordnødder. Kom hvidløg i rist till de er gyldne fjern chile og hvidløg fra olien, læg dem sammen med jordnødder.

Afdrypning og afkøling.

Afdrypning og afkøling. Afdrypning og afkøling.

Når chiles er kolde nok skær dem i mindre stykker. Det anbefales at bruge latex hansker når du rør ved chiles.

Når chiles er kolde nok skær dem i mindre stykker.
Det anbefales at  bruge latex hansker når du rør ved chiles. Når chiles er kolde nok skær dem i mindre stykker.
Det anbefales at  bruge latex hansker når du rør ved chiles.

Kom chiles, jordnødder, hvidløg og salt i en blender, blend kom lidt vand i lidt ad gangen, til puré.

Kom chiles, jordnødder, hvidløg og salt i en blender, blend kom lidt vand i lidt ad gangen, til puré. Kom chiles, jordnødder, hvidløg og salt i en blender, blend kom lidt vand i lidt ad gangen, til puré.

Kom det blended i stegepanden med olie og kog ved svag varme i 10 min. til vandet er fordampet.

Kom det blended i stegepanden med olie og kog ved  svag varme i 10 min. til vandet er fordampet. Kom det blended i stegepanden med olie og kog ved  svag varme i 10 min. til vandet er fordampet.

Smag til med salt og hæld salsa i serverings skåle eller glas.

Smag til med salt og hæld salsa i serverings skåle eller glas. Smag til med salt og hæld salsa i serverings skåle eller glas.
(Opskrift fortsætter under reklamen)


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede favorit opskrifter



Annonce