Annonce
Annonce
Spagetti carbonara

Spagetti carbonara

30
Tilfredshed (1080)
(145 Fav.)


DAGENS OPSKRIFT : Spagetti carbonara var dagens opskrift den 18 Jan 2021



Ingredienser
4
Fremgangsmåde

677737 visninger
avatar
677737
Annonce
Spagetti carbonara - stort
Annonce
Kommentarer
avatar
Anette Skov Damsgaard
2008-02-01 18:08:12

Den bedste carbonara jeg længe har fået. Vi bruger denne opskrift hver gang vi får Carbonara. Det tog lige et par gange, inden vi fandt de helt rigtige råvarer, men SÅ er den altså også bare helt guf!! Det kan anbefales at bruge de gode råvarer, selvom de nogle gange er lidt dyrere end discount.

avatar
mads
2008-09-11 18:14:36

for meget fløde og for lidt æg :) til 4 personer 1dl fløde og 6 æggeblommer, og en del mere permasan, en smule muskat nød er godt, og så fortrækker jeg den uden løg og hvidløg. pas på mad salt, og brug rigeligt peber. brug past. æg så undgår man at skulle varme retten op efter pastaen er færdig

avatar
Isabella
2010-10-01 14:28:13

Et bundt persille gør den mere delikat

avatar
Jens
2012-05-13 11:50:46

Sorry, my Danish (written), has gone by the wayside, so this will be in english: When the Americans entered Italy during the 2nd world war, they added eggs and bacon to the existing spagetti al burro (smoer), the Italians then later perfected the recipe by replacing butter with olive oil and bacon with Pancetta. No onions, No Bacon, yes Pancetta is a type of Bacon, only it is cured longer. Use only very little cream. Carbonara is made slightly different pending area of Italy, cream is generally only used around Rome. Cheers



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling



Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset