(Opskrift fortsætter under reklamen)

Spinat- og linsesuppe

Spinat- og linsesuppe
Jannie Johanson
Til opskriften
TID
1 t. 25 min (min)
Opskrift glæde: (84 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Spinat- og linsesuppe har været besøgt 7638 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)IngredienserFremgangsmåde


1: Sæt linserne over blusset i en stor gryde vand. Lad dem simre uden låg i en times tid. De færdige linser skylles og dryppes af.

2: Hæld nu linserne over i gryden sammen med spidskommen, citronskal, bouillon og vand. Suppen bringes i kog og simrer i 15 minutter uden låg. Til sidst tilsættes den friske koriander, og suppen serveres omgående.Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

1: Sæt linserne over blusset i en stor gryde vand. Lad dem simre uden låg i en times tid. De færdige linser skylles og dryppes af.

2: Hæld nu linserne over i gryden sammen med spidskommen, citronskal, bouillon og vand. Suppen bringes i kog og simrer i 15 minutter uden låg. Til sidst tilsættes den friske koriander, og suppen serveres omgående.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften(Reklame)

Relaterede opskrifter

Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt