(Opskrift fortsætter under reklamen)

Svensk pølseret ( Den rigtige! )

Svensk pølseret ( Den rigtige! )
Hansen
Til opskriften
Opskrift glæde: (1646 pers.)

Hvor kommer Svensk pølseret fra? det siges at retten er lavet af danske campister i 70'erne så det er ikke en svensk ret. Skøn og lækker opskrift på Svensk pølseret ( Den rigtige! ) har været besøgt 1546042 gange

DAGENS OPSKRIFT : Svensk pølseret ( Den rigtige! ) var dagens opskrift den 09 Jan 2021

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser



Fremgangsmåde




Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Svensk pølseret ( Den rigtige! ) - lækker opskrift

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Svensk pølseret ( Den rigtige! )

avatar
Lea Pedersen
2008-08-19 19:21:34

Hej vil lige sige at denne ret er bare kanon. Den er nem at lave, min søn og jeg lavede den sammen og det smagte bare godt. Isteden for piskefløde brugte jeg madfløde og det smager for godt *S* Yder mere kom vi mere væske i og hele familien spiste den med velbehag.

avatar
Flindt
2008-10-21 22:57:18

Jeg skal nok lade være med at prale af det i gastronomisk selskab, men jeg elsker altså denne ret :-) Uanset hvor i verden den så egentlig kommer fra, hvilket måske nok er Danmark. Vi fik den i vor kantine i dag, og det var skønt.

avatar
Inger Christensen
2010-03-26 13:14:22

Hej! Jeg har fået fortalt, at det ikke er en svensk opskrift; men en opskrift udviklet i Sverige af danske campingturister i 1970 - 1980. Dengang var campinglivet jo lidt mere primitivt- oftest skulle man klare sig med 1 stk kogeapperat,1 gryde og 1 pande. Retten kan jo laves i gryden, og indholdet er typisk, hvad man har med på camping. Paprika var vidst det "vildeste" af ingredienserne.

avatar
Kaj Kelman
2010-04-29 09:04:21

Jeg sejlede som kok i svensk rederi i 60'erne (Sessan-Linjen), hvor jeg sammen med 1. kokken lavede personalemad. Dengang lavede vi også Svensk Pølseret, dog med eddike og sukker. 1. kokken, der havde sejlet som hovmester i rederiet Thorm, var også dansk - det var hans udgave, vi benyttede - og svenskerne havde aldrig hørt om retten, så oprindelsen er noget uklar. Men det er en herlig og nem ret.

avatar
Gurli
2010-07-29 18:37:56

Jeg syntes at min mor bagte sovsen op og brugte ketchup og eddike i retten

avatar
Rasmus Paaske Nielsen
2010-11-30 03:17:27

Om Svensk pølseret kommer fra sverig er vel et fedt det har den heddet siden min far lavede den da jeg var lille og der tænkte jeg kæft de Svenskerer kan lave mad og har dog ik fået det de gange vi har været i sverig men en masse andet godt det smager jo skønt. :D uanset navnet...

avatar
Mads Henriksen
2011-06-30 20:02:45

Mums den er god den ret, men godt nok tung. :)

avatar
jesper
2011-10-12 18:27:25

omg en god ret har lige lavet den til min søster mor og mig jeg gentager uuuuhm

avatar
jesper
2011-10-12 18:27:30

omg en god ret har lige lavet den til min søster mor og mig jeg gentager uuuuhm

avatar
poul sartor
2011-11-21 18:07:29

Denne opskrift ser næsten helt rigtig ud men --margarine ?? er der stadig nogen der bruger det til sådanne retter ??? Det er smørret der gør det..

avatar
Lise
2013-05-05 16:53:51

Hej kære du. Man kan ikke kalde din opskrift for den rigtige- for den rigtige er med ukogte kartofler. Jeg fik opskrifter i vores avis da kokken der har været ved Dronning Ingrid- og havde lært opskriften af hende, nu gav den videre. Det betyder ret meget at det er ukogte kartofler, fordi de så jævner retten og så skal man bruge piskefløde og lidt mælk. Så skulle den være der.En himmelsk mundfuld vil jeg sige. Med venlig hilsen. Lise.

avatar
Tanja & Thor
2013-10-02 11:08:47

Sjovt at høre det nok er danske campister der har fundet på retten

avatar
Tony
2014-01-06 20:23:27

Ok, jeg er fra sverige, og i har ret - denne ret er ikke fra sverige. Men, vi har en ret der minder om "svensk pølseret", og det er "Pølse Stroganoff". Opskriften kort: lidt olie i en gryde, svids paprika pulver deri og kom tomatpure deri. Svids strimlet løg og champignon og kom deri deri. Svids strimlet røget medister og kom deri. Tilsæt hakkede tomater, fløde, kyllinge fond og basilikum. kog op og jævn evt. med maizena udrørt i koldt vand. Drys hakket purløg over retten. Serveres med Kartoffelmos eller ris. Velbekomme fra Sverige... :)

avatar
Brian Haurholm
2015-12-09 08:58:30

Man skal bruge koncentreret tomatpure ! , Har ikke fundet en opskrift,der siger hvor meget man skal bruge til så og så mange portioner. (Det er nu tilføjet 16 dec. 2015) Kun at man skal bruge 1-1½ eller sådan, af den koncentrerede pure, men der er forskellige størrelser på disse dåser. Ville gerne vide, hvor meget i gram, frem for hvor mange dåser, da de kan være af forskellige størrelser









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt