(Opskrift fortsætter under reklamen)
Svenske snegle
Skøn og lækker opskrift på Svenske snegle har været besøgt 6915 gange
Ingredienser
Dej:
Masse:
Fremgangsmåde
Dej: Smørret hakkes og blandes med melet. Sukker kommes i. Dejen æltes sammen med æggeblommen. Masse: Mandlerne hakkes fint, og røres sammen med sukker og æggehvide. Dejen rulles ud. Massen smøres på. Den smurte dej rulles til en roulade. Rouladen stilles i køleskab ca. en time. Rouladen skæres i tynde skiver. Bages ved ca. 200 grader. i 10-12 minutter.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Dej: Smørret hakkes og blandes med melet. Sukker kommes i. Dejen æltes sammen med æggeblommen. Masse: Mandlerne hakkes fint, og røres sammen med sukker og æggehvide. Dejen rulles ud. Massen smøres på. Den smurte dej rulles til en roulade. Rouladen stilles i køleskab ca. en time. Rouladen skæres i tynde skiver. Bages ved ca. 200 grader. i 10-12 minutter.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt