(Opskrift fortsætter under reklamen)
Sveskekage med portvin II
Skøn og lækker opskrift på Sveskekage med portvin II har været besøgt 7388 gange
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dagen før: Hak halvdelen af sveskerne groft og kog dem med 1 dl portvin eller 1 dl vand og 2 spsk. sukker, til væsken næsten er fordampet. Hæld 1 dl portvin over resten af sveskerne og lad dem trække tildækket til næste dag. Pisk æggehvider og sukker stive med en elpisker, vend groft knuste kiks og grofthakkede nødder i. Fyld i smurt springform på ca. 24 cm og bag i 170° (150° varmluft) varm ovn i 25 minutter. Afkøl i formen. Fordel de hakkede, kogte svesker over bunden, pisk fløden til skum og fordel over dem, sæt i køleskab til serveringen. Anret portionsvis med portvins-svesker og evt. syltet appelsinskal. Drys evt. med hakkede nødder.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Dagen før: Hak halvdelen af sveskerne groft og kog dem med 1 dl portvin eller 1 dl vand og 2 spsk. sukker, til væsken næsten er fordampet. Hæld 1 dl portvin over resten af sveskerne og lad dem trække tildækket til næste dag. Pisk æggehvider og sukker stive med en elpisker, vend groft knuste kiks og grofthakkede nødder i. Fyld i smurt springform på ca. 24 cm og bag i 170° (150° varmluft) varm ovn i 25 minutter. Afkøl i formen. Fordel de hakkede, kogte svesker over bunden, pisk fløden til skum og fordel over dem, sæt i køleskab til serveringen. Anret portionsvis med portvins-svesker og evt. syltet appelsinskal. Drys evt. med hakkede nødder.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt