(Opskrift fortsætter under reklamen)

Sveskekage med portvin II


Skøn og lækker opskrift på Sveskekage med portvin II har været besøgt 7388 gange
Dagen før: Hak halvdelen af sveskerne groft og kog dem med 1 dl portvin eller 1 dl vand og 2 spsk. sukker, til væsken næsten er fordampet. Hæld 1 dl portvin over resten af sveskerne og lad dem trække tildækket til næste dag. Pisk æggehvider og sukker stive med en elpisker, vend groft knuste kiks og grofthakkede nødder i. Fyld i smurt springform på ca. 24 cm og bag i 170° (150° varmluft) varm ovn i 25 minutter. Afkøl i formen. Fordel de hakkede, kogte svesker over bunden, pisk fløden til skum og fordel over dem, sæt i køleskab til serveringen. Anret portionsvis med portvins-svesker og evt. syltet appelsinskal. Drys evt. med hakkede nødder.
Relaterede opskrifter til Sveskekage med portvin II
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset