(Opskrift fortsætter under reklamen)

Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce

Skøn og lækker opskrift på Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce har været besøgt 23018 gange
Bacon: 200-300 g bacon ristes helt sprødt på en pande. Brug baconskiver, og skær dem på tværs i mindre stykker. Dette giver mere sprødt bacon end de almindelige bacontern.
Rødbeder: Tør væden fra rødbederne og skær dem i små tern.
Hakket æg: Kog æggene og skær de hårdkogte æg i tern.
Sennepssauce:
Lav en opbagt hvid sauce: 20 g smør smeltes i en gryde. Når smørret er smeltet tilsættes 1 stor spsk. mel. Tilsæt mælk - lidt ad gangen - indtil saucen får en passende konsistens. Smag til med lidt stødt muskatnød, salt og peber. Tilsæt til sidst 2-3 tsk. grov fiskesennep. (Der kan tilsættes mere efter behag.)
Torskefilet:
Servering til Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce
Opskrift på Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce
Relaterede opskrifter til Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce
Populære kategorier
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset