(Opskrift fortsætter under reklamen)

Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce

Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce

avatar
Opskrift glæde: (116 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce har været besøgt 23018 gange




Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Op til 500% i besparelse Køb TE i kg. i stedet for i små poser - Pt. 12% rabat

Bacon: 200-300 g bacon ristes helt sprødt på en pande. Brug baconskiver, og skær dem på tværs i mindre stykker. Dette giver mere sprødt bacon end de almindelige bacontern.

Rødbeder: Tør væden fra rødbederne og skær dem i små tern.

Hakket æg: Kog æggene og skær de hårdkogte æg i tern.

Sennepssauce:

Lav en opbagt hvid sauce: 20 g smør smeltes i en gryde. Når smørret er smeltet tilsættes 1 stor spsk. mel. Tilsæt mælk - lidt ad gangen - indtil saucen får en passende konsistens. Smag til med lidt stødt muskatnød, salt og peber. Tilsæt til sidst 2-3 tsk. grov fiskesennep. (Der kan tilsættes mere efter behag.)

Torskefilet:

Opskrift vist: 23018 gange
(Reklame)

Opskrift på Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce








Relaterede opskrifter til Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce:
Torsk Sennepssauce Bacon, rødbeder, æg Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce


Annonce

Populære kategorier

Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset