(Opskrift fortsætter under reklamen)

Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce

Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce
Tapas

Opskrift glæde: (116 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce har været besøgt 23018 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Bacon: 200-300 g bacon ristes helt sprødt på en pande. Brug baconskiver, og skær dem på tværs i mindre stykker. Dette giver mere sprødt bacon end de almindelige bacontern.

Rødbeder: Tør væden fra rødbederne og skær dem i små tern.

Hakket æg: Kog æggene og skær de hårdkogte æg i tern.

Sennepssauce:

Lav en opbagt hvid sauce: 20 g smør smeltes i en gryde. Når smørret er smeltet tilsættes 1 stor spsk. mel. Tilsæt mælk - lidt ad gangen - indtil saucen får en passende konsistens. Smag til med lidt stødt muskatnød, salt og peber. Tilsæt til sidst 2-3 tsk. grov fiskesennep. (Der kan tilsættes mere efter behag.)

Torskefilet:

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt