(Opskrift fortsætter under reklamen)
Vandbakkelse kagemand
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dejen afkøles i ½ time. Æggene piskes sammen i en skål og hældes i dejen lidt ad gangen. Dejen røres godt indtil den er fast. VIGTIGT: Dejen må ikke blive for tynd, dvs. når den er fast skal man stoppe med at tilsætte mere æg. Hvis dejen bliver for tynd vil vandbakkelserne ikke hæve flot op når de bages.
Anretning:
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Dejen afkøles i ½ time. Æggene piskes sammen i en skål og hældes i dejen lidt ad gangen. Dejen røres godt indtil den er fast. VIGTIGT: Dejen må ikke blive for tynd, dvs. når den er fast skal man stoppe med at tilsætte mere æg. Hvis dejen bliver for tynd vil vandbakkelserne ikke hæve flot op når de bages.
Anretning:
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt