(Opskrift fortsætter under reklamen)

Vanillefromage

Vanillefromage

avatar

Opskrift glæde: (139 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Vanillefromage har været besøgt 13984 gange

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Op til 500% i besparelse Køb TE i kg. i stedet for i små poser - Pt. 12% rabat

Vanillefromage: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud (gem skallen). Pisk hele æg, sukker og vanillekorn sammen til en luftig blanding. Vend forsigtigt kærnemælk i. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ca. 1 dl af æggeblandingen og rør den i resten. Pisk fløden stiv og vend den i. Skyl 6 portionsskåle (a ca. 3 dl) i koldt vand og kom ca. 2 dl fromage i hver. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 5 timer.

Lun frugtsauce: Kom vand, sukker og vanilleskal i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag gryden fra varmen. Rør kartoffelmel og vand til en jævning og hæld den i sukkerlagen under omrøring. Vend bærrene i sukkerlagen og lad frugtsaucen stå i ca. 15 min. Fjern vanilleskallen.

Ved serveringen: Løsn fromagerne i kanten med en kniv. Dyp skålene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud på portionstallerkener. Pynt tallerkenerne med lidt frugtsauce og server resten i en skål.

Tip: Fromagen kan tilberedes dagen før med ét blad husblas mindre.

Opskrift vist: 13984 gange
(Reklame)






Relaterede opskrifter til Vanillefromage



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Vanillefromage:
Vanillefromage


Annonce

Populære kategorier

Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset