(Opskrift fortsætter under reklamen)
Vanillefromage
Skøn og lækker opskrift på Vanillefromage har været besøgt 13984 gange
Ingredienser
Fremgangsmåde
Vanillefromage: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud (gem skallen). Pisk hele æg, sukker og vanillekorn sammen til en luftig blanding. Vend forsigtigt kærnemælk i. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ca. 1 dl af æggeblandingen og rør den i resten. Pisk fløden stiv og vend den i. Skyl 6 portionsskåle (a ca. 3 dl) i koldt vand og kom ca. 2 dl fromage i hver. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 5 timer.
Lun frugtsauce: Kom vand, sukker og vanilleskal i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag gryden fra varmen. Rør kartoffelmel og vand til en jævning og hæld den i sukkerlagen under omrøring. Vend bærrene i sukkerlagen og lad frugtsaucen stå i ca. 15 min. Fjern vanilleskallen.
Ved serveringen: Løsn fromagerne i kanten med en kniv. Dyp skålene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud på portionstallerkener. Pynt tallerkenerne med lidt frugtsauce og server resten i en skål.
Tip: Fromagen kan tilberedes dagen før med ét blad husblas mindre.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Vanillefromage: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud (gem skallen). Pisk hele æg, sukker og vanillekorn sammen til en luftig blanding. Vend forsigtigt kærnemælk i. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ca. 1 dl af æggeblandingen og rør den i resten. Pisk fløden stiv og vend den i. Skyl 6 portionsskåle (a ca. 3 dl) i koldt vand og kom ca. 2 dl fromage i hver. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 5 timer.
Lun frugtsauce: Kom vand, sukker og vanilleskal i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag gryden fra varmen. Rør kartoffelmel og vand til en jævning og hæld den i sukkerlagen under omrøring. Vend bærrene i sukkerlagen og lad frugtsaucen stå i ca. 15 min. Fjern vanilleskallen.
Ved serveringen: Løsn fromagerne i kanten med en kniv. Dyp skålene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud på portionstallerkener. Pynt tallerkenerne med lidt frugtsauce og server resten i en skål.
Tip: Fromagen kan tilberedes dagen før med ét blad husblas mindre.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt