(Opskrift fortsætter under reklamen)
Vegansk ”ostekage” med tofu og æbler
Ingredienser
Bund:
Tofumasse:
Top:
Fremgangsmåde
Bund: ælt alle ingredienser sammen til en ensartet masse, der trykkes ud i bunden af et tærtefad. Forbages 10 minutter ved 180 grader.
Tofumasse: Bland tofu, salt, olie, citronsaft, sukker og vanille i blenderen på foodprocessoren og kør den glat. Den skal minde i konsistens om en rørt kagedej – eller mayonaise.
Top: Skær æblerne i meget tynde skiver, og læg dem i flot mønster over tofumassen. Bland kanel og muscovadosukker godt og fordel det over æblebådene. Drys evt med hasselnøddeflager.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Bund: ælt alle ingredienser sammen til en ensartet masse, der trykkes ud i bunden af et tærtefad. Forbages 10 minutter ved 180 grader.
Tofumasse: Bland tofu, salt, olie, citronsaft, sukker og vanille i blenderen på foodprocessoren og kør den glat. Den skal minde i konsistens om en rørt kagedej – eller mayonaise.
Top: Skær æblerne i meget tynde skiver, og læg dem i flot mønster over tofumassen. Bland kanel og muscovadosukker godt og fordel det over æblebådene. Drys evt med hasselnøddeflager.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt