(Opskrift fortsætter under reklamen)

Verdens bedste chokoladekage

Verdens bedste chokoladekage
maria blauenfeldt
Til opskriften
TID
60 (min)
Opskrift glæde: (117 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Bund:

Pynt:




Fremgangsmåde


1: Æg og skukker piskes lyftigt og skummende

2: Smør eller magarine, chokolade og mel kommes op i en gryde. Smelt det hele under omrøring. Pisk det i æggemassen mens det stadig er varmt.

3: Hæld dejen i en smurt springform på ca. 24 cm.

4: Bag kagen i 10 min. i en ovn på 250 grader.

5: Lad kagen køle af i formen. Den er meget blød lige når du tager den ud af ovnen, men den stivner når den køler af.

6: Pynt: Smelt den mørke chokolade sammen med palmin i et vandbad.

7: Fordel chokoladen over kagen inden den er kølet af.

8: Smelt den hvide chokolade i et vandbad.

9: Sprøjt tynde buer på kagen. Træk linier med en kniv fra midten af kagen og udad så der dannes et spindelvævsmønster.

10: Lad kagen køle af i køleskab.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde

Bund:

Pynt:






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

1: Æg og skukker piskes lyftigt og skummende

2: Smør eller magarine, chokolade og mel kommes op i en gryde. Smelt det hele under omrøring. Pisk det i æggemassen mens det stadig er varmt.

3: Hæld dejen i en smurt springform på ca. 24 cm.

4: Bag kagen i 10 min. i en ovn på 250 grader.

5: Lad kagen køle af i formen. Den er meget blød lige når du tager den ud af ovnen, men den stivner når den køler af.

6: Pynt: Smelt den mørke chokolade sammen med palmin i et vandbad.

7: Fordel chokoladen over kagen inden den er kølet af.

8: Smelt den hvide chokolade i et vandbad.

9: Sprøjt tynde buer på kagen. Træk linier med en kniv fra midten af kagen og udad så der dannes et spindelvævsmønster.

10: Lad kagen køle af i køleskab.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Verdens bedste chokoladekage

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt