(Opskrift fortsætter under reklamen)
Vild struds
Ingredienser
Fremgangsmåde
Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt, peber og de knuste enebær. Læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin på så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter.
Tilbehør:
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt, peber og de knuste enebær. Læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin på så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter.
Tilbehør:
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt