Annonce

Sådan laver du perfekte hårdkogte æg

avatar
Kim Hvenegaard


1. Æggene skal have stuetemperatur, så få hviderne en bedre konsistens og ved at æggende er stuetemperatur bliver æggene nemmere at pille, hvis det er kolde æg kan de være svære at pille 2. Fyld en gryde med æg og dæk med koldt vand så æggene er dækkede. 3. Sæt gryden på kogepladen og bring den i kog lige over middel varme, når vandet koger sæt låg på og fjern fra varmen 4. Lad stå i 13 minutter og skyld med koldt vand så de ikke kogere videre 5. Pil og spis :) På den måde spare man også på strømmen = godt for miljøet

Andre leksikon opslag



Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt