Annonce

Detektiv børnefødselsdag

avatar
Tanja & Thor


invitation: Laves som et telegram eller fax Detektivbureau navn ønsker din hjælp til at opklare en forbrydelse, hvis du vil med mødes vi dato,tid,sted. Mærk med et rødt stempel der siger "Strengt fortroligt" Legen: læg spor ud som de skal finde, fx. hvis børne kan læse så start med et spor hvor der står (der hvor skoene er, finder du sporet t til næste spor) Borddækning m.m.: Fodspor af papir, lagt rundt omkring på gulvet og væge, Lav fingeraftryk, fotokopier Maden: (20 børn ca. 5 år) 15 kylling lår 16 sandwich til pindemaddder 25 pølsehorn 5 store gullerøder til til sticks 2 peberfrugt i tykke strimler Kagen formes som en lup eller et fodaftryk.

Andre leksikon opslagKommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt