Annonce
udrulning af marcipan
Thor Nørregaard
Forskellige måder til udrulning af marcipan: bagepapiret: Start med at tegne et omrids på bagepapiret af den størrelse jeg skal bruge, så er det nemmere at vurdere om man har rullet nok. Skal du rulle en stor flade til fx. en lagkage så lad kagerullen trille let hen over marcipanen, ind imellem rulningerne, så får du en god fornemmelse af om den er jævnt udrullet. Husholdningsfilm: Kan bruges hvis man ikke har bagepapir, men det er noget sværere da filmen let rulles ind i marcipanen og film jo i sig selv let klistrer sammen. Udrulnings plast: Det bedste er udrulnings plast som er tykkere Mel: Det bruger man bare ikke Flormelis: Hvis man bruger flormelis kan man undgå at der kan komme revner i marcipanen når det er på kagen, men det bliver meget sødt. Hvis du vil bruge flormelis så brug 500 g. flormelis til 1 kg. marcipan samt lidt flydene honning.
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt