Annonce

udrulning af marcipan

avatar
Thor Nørregaard


Forskellige måder til udrulning af marcipan: bagepapiret: Start med at tegne et omrids på bagepapiret af den størrelse jeg skal bruge, så er det nemmere at vurdere om man har rullet nok. Skal du rulle en stor flade til fx. en lagkage så lad kagerullen trille let hen over marcipanen, ind imellem rulningerne, så får du en god fornemmelse af om den er jævnt udrullet. Husholdningsfilm: Kan bruges hvis man ikke har bagepapir, men det er noget sværere da filmen let rulles ind i marcipanen og film jo i sig selv let klistrer sammen. Udrulnings plast: Det bedste er udrulnings plast som er tykkere Mel: Det bruger man bare ikke Flormelis: Hvis man bruger flormelis kan man undgå at der kan komme revner i marcipanen når det er på kagen, men det bliver meget sødt. Hvis du vil bruge flormelis så brug 500 g. flormelis til 1 kg. marcipan samt lidt flydene honning.

Andre leksikon opslag



Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annoncevisning
Følg & Tilmeld


Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift





Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset