(Opskrift fortsætter under reklamen)

Annettes gourmetlasagne

Annettes gourmetlasagne

Ca. pris
kr. 100,-
1½ time + pastafremstilling
Tilfredshed (144)
(8 Fav.)



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

25154 visninger
avatar
25154
(Opskrift fortsætter under reklamen)


Kommentarer
avatar
Tapas
2007-07-03 19:59:35

Ok, helt i orden... Jeg bryder mig ikke om, når lasagnen svømmer i væske. Den tager sig bedst ud, når den kan skæres i reeelle stykker. Jeg haader gulerødder i lasagne, de giver en unaturlig sød smag - grøntsager skal efter min mening serveres til, ikke i en lasagne. Vin i lasagnen? Tja, måske - et familiemedlem er tørlagt alkoholiker, deraf måske en "tidligere skade". Friske krydderurter god idé - olivenolien kan udskiftes med solsikkeolie - ikke rapsolie, der smager bittert. Det drejer sig om en stor ds. konc. tomatpuré. Vin er en smagssag - jeg kan godt li´, at jeg kan smage lasagnen, og den ikke drukner i vinen, hvis den er for kraftig. Smag og behag =)



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede favorit opskrifter



Annonce