(Opskrift fortsætter under reklamen)
Bedste pølsehorn


Skøn og lækker opskrift på Bedste pølsehorn har været besøgt 19709 gange
Gæren opløses i det lunken vand og det røres rundt, derefter tilsættes resten af ingredienserne og 2/3 af melet eller det der er passende til dejen og dejen må gerne "klistre" lidt til hænderne. Dejen æltes og den stilles til at hæve i 20-30 minutter. Dejen rulles ud på bordet med lidt mel og der skæres trekanter, pølserne skæres/klippes over i 3 lige store stykker på trekanterne kommer man evt. lidt ketchup på det gør pølsehornene lidt mere lækre, og pølserne lægges på og trekanterne rulles om pølsen, og overpå skæres nogen striber så de ser mere prof. ud :-)
Servering til Bedste pølsehorn


Relaterede opskrifter til Bedste pølsehorn
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset