(Opskrift fortsætter under reklamen)

Bøfsandwich med avokadosmørelse og gulerodssalat

Bøfsandwich med avokadosmørelse og gulerodssalat
avatar

Opskrift glæde: (51 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Bøfsandwich med avokadosmørelse og gulerodssalat har været besøgt 8371 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
FremgangsmådeSådan gør du:

Avokadosmørelse: Skyl avokadoerne, flæk dem og tag stenene ud. Skræl avokadoerne og kom stykkerne i en blender med saft af citron. Flæk chilien, fjern evt. kernerne, og hak chilien fint. Tilsæt rørsukker og salt.

Gulerodssalat: Skræl gulerødderne og riv dem fint. Pil hvidløg og knus det. Rør det sammen med yoghurt, salt og peber. Bland det med gulerødderne.

Bøfsandwich: Del kødet i 4. Form dem til store flade hakkebøffer. Brun dem på en meget varm pande i smør og olie - 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Steg videre 2-3 minutter på hver side ved jævn varme. Kødet skal være lige netop gennemstegt og kødsaften klar. Rist brød på brødrister eller varm grillpande. Smør avokadosmørelsen på brødet. Saml bøfsandwichen: Læg skyllede salatblade, den stegte hakkebøf, skiver af tomat og løg i lag. Luk sandwichen med en skive ristet brød smurt med avokadosmørelse – giv den et klem. Giv gulerodssalaten til.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften(Reklame)


Relaterede opskrifter til Bøfsandwich med avokadosmørelse og gulerodssalatRELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Bøfsandwich med avokadosmørelse og gulerodssalat:
Bøfsandwich med avokadosmørelse og gulerodssalat


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset

Kontakt