(Opskrift fortsætter under reklamen)

Boller i karry med tilbehør

Boller i karry med tilbehør
anitta
Til opskriften
Opskrift glæde: (75 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser





Fremgangsmåde


Sådan gør du:

Fars: Rens zittauerløg og riv det på et rivejern på den fine side. Rør det hakkede kød med salt, til farsen er sej ( ca. 1 minut). Tilsæt løg, peber, æg og rør det sammen. Rør mælken i lidt efter lidt. Rør mel i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Sæt herefter en gryde med stor overflade over varmen med letsaltet vand. Læg evt. kryddergrønt i gryden. Rør farsen igennem. Dyp en spiseske i det kogende vand og form farsen til en bolle med ske og hånd. Læg den i det kogende vand. Dæmp for varmen, når alle bollerne er i gryden og kog bollerne til de føles stive, ca. 8-10 minutter.Tag bollerne op med en hulske og læg dem til adrypning i en sigte. Kog resten af bollerne.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Sådan gør du:

Fars: Rens zittauerløg og riv det på et rivejern på den fine side. Rør det hakkede kød med salt, til farsen er sej ( ca. 1 minut). Tilsæt løg, peber, æg og rør det sammen. Rør mælken i lidt efter lidt. Rør mel i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Sæt herefter en gryde med stor overflade over varmen med letsaltet vand. Læg evt. kryddergrønt i gryden. Rør farsen igennem. Dyp en spiseske i det kogende vand og form farsen til en bolle med ske og hånd. Læg den i det kogende vand. Dæmp for varmen, når alle bollerne er i gryden og kog bollerne til de føles stive, ca. 8-10 minutter.Tag bollerne op med en hulske og læg dem til adrypning i en sigte. Kog resten af bollerne.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Boller i karry med tilbehør

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt