(Opskrift fortsætter under reklamen)

Den bedste ungarske gullasch

Den bedste ungarske gullasch

150
Tilfredshed (646)
(32 Fav.)


DAGENS OPSKRIFT : Den bedste ungarske gullasch var dagens opskrift den 10 Apr 2021



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

251760 visninger
251760
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Den bedste ungarske gullasch - stort
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer
avatar
claus
2008-01-31 14:19:50

ENIG MEGET LÆKKERT

Andreas Marker
2008-02-07 02:06:03

Glad for i kan lide den =) (Man skal aldrig være bange for at bruge krydderier)

avatar
Christian Carlsen
2009-01-16 14:06:10

Enig- Jeg bruger dog hakkede tomater- som jeg tilsætter fra starten. Hvis med lader det småsimre med tætsluttende låg,sker der ingen fordampning. Prøv også at tilsætte en kraftig maltøl eller porter. 1/2 til gryden + 1/2 til kokken

avatar
Mette
2011-01-03 20:34:08

Hvor mange personer er denne opskrift til? Jeg skal lave mad til 16 personer (6 børn og 10 voksne). Hvor meget skal jeg lave?

avatar
H. D. Nielsen
2011-01-11 17:18:43

Et svar til Mette: Man beregner 200 gram kød pr. person, så her er vel til 5 personer.

avatar
Hans Daugaard
2012-01-27 10:33:37

Virkelig god ret. Stærk som i Ungarn.Men hvorfor bruges der ikke fløde her? Den ser man anvendt i flere andre opskrifter.

avatar
Hans Daugaard
2012-01-27 10:35:30

Jeg har ikke læst opskriften ordentligt. Der skal jo fløde i. Undskyld.



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede favorit opskrifter



Annonce