(Opskrift fortsætter under reklamen)

Gammeldags Pandekager

Gammeldags Pandekager
Sahra
Til opskriften
TID
30 (min)
Opskrift glæde: (802 pers.)

Pandekager er lettet og hurtige at lave samt børnene elsker dem.. Skøn og lækker opskrift på Gammeldags Pandekager har været besøgt 469406 gange

DAGENS OPSKRIFT : Gammeldags Pandekager var dagens opskrift den 14 May 2019

(Opskrift fortsætter under reklamen)IngredienserFremgangsmåde
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriftenMere info om Gammeldags Pandekager

pandekager er en traditionel dansk ret, der stammer fra det danske køkken. Pandekager har dog en lang historie og har været kendt og spist i mange forskellige kulturer og lande gennem tiden. I Danmark har pandekager været en del af madkulturen siden middelalderen, hvor de blev kaldt "fladkager" eller "plader". Disse pandekager blev oprindeligt lavet af boghvedemel, da hvedemel var for dyrt for de fleste mennesker. Senere blev hvedemel mere tilgængeligt og blev brugt i pandekagerne i stedet. Gammeldags pandekager er en simpel opskrift, der typisk består af mel, æg, mælk og lidt sukker og salt. De kan serveres på mange forskellige måder, fx med syltetøj, sukker og citron eller med is og chokoladesovs. Gammeldags pandekager er stadig en populær ret i dag og er en del af det danske madkultur. Pandekager spises både til hverdag og til festlige lejligheder(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Gammeldags Pandekager

avatar
kim nielsen
2008-01-23 22:34:13

Perfekt og nemt hvis man er1-2 personer og køleskabet er næsten tomt har selv prøvet med et par dråber mandel essens I ÅHH Mormorminder.

avatar
zuzan
2009-07-28 23:43:48

fantastisk let og dejli opskrift det er nu 2 gang jeg bruger den og vi kan ikke få nok her hjemme hihi

avatar
pollas
2009-10-25 06:15:41

Hej det er alletiders gode og nemme opskrift på pandekager, vores familie synes alle om den,og fint nok hvad man ellers kan tilføje af diverse krydderier, men tag ikke æren for opskriftens ophavskvinde Sara. Du får mindst 8 ud af 10 her.

Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt