(Opskrift fortsætter under reklamen)
Gittes jordbær og rabarbertærte
Det klassiske sommerpar jordbær og rabarber mødes perfekt i denne pragtfulde nemme tærte. Lige god som nem "kaffebrød" som overdådig dessert som afslutning på en sommerbuffet. Dejligt med enten flødeskum, creme fraiche eller vanilleis som tilbehør.. Skøn og lækker opskrift på Gittes jordbær og rabarbertærte har været besøgt 5708 gange
Ingredienser
Fyld: 8-10 rabarber (alle sorter) 1 bakke jordbær (frosne helt ok. ca. 300-500 g. sukker (alt efter hvor sød/sur man ønsker desserten) 2 gode spsk vanillesukker. ca. 2 spsk kartoffelmel
Låg: 60 g mel. 1 tsk bagepulver. 2 æg (3 hvis det bliver for tungt) 1 pose kokosmel. 170 g sukker. 125 smør/bagemargarine.
Fremgangsmåde
Fyld: Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm stykker, lægges i et smurt ildfast fad, drys rundhåndet med sukkeret (husk at komme kartoffelmelet i sukkeret først, da der trækker meget væske fra frugten). Jordbærerne kommes ovenpå og lidt mere sukker drysses over.
Låg: Fedstsof og sukker røres, derefter piskes æggene i, bagepulver blandes med mel og vendes i. Til sidst røres kokosmelet i. Dejen/massen sættes med ske ovenpå bærbunden og "glattes ud" så det nogenlunde dækker.
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Fyld: 8-10 rabarber (alle sorter) 1 bakke jordbær (frosne helt ok. ca. 300-500 g. sukker (alt efter hvor sød/sur man ønsker desserten) 2 gode spsk vanillesukker. ca. 2 spsk kartoffelmel
Låg: 60 g mel. 1 tsk bagepulver. 2 æg (3 hvis det bliver for tungt) 1 pose kokosmel. 170 g sukker. 125 smør/bagemargarine.
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig
Fyld: Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm stykker, lægges i et smurt ildfast fad, drys rundhåndet med sukkeret (husk at komme kartoffelmelet i sukkeret først, da der trækker meget væske fra frugten). Jordbærerne kommes ovenpå og lidt mere sukker drysses over.
Låg: Fedstsof og sukker røres, derefter piskes æggene i, bagepulver blandes med mel og vendes i. Til sidst røres kokosmelet i. Dejen/massen sættes med ske ovenpå bærbunden og "glattes ud" så det nogenlunde dækker.
Servering til Gittes jordbær og rabarbertærte
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt