(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hakket oksekød med blomkål

Hakket oksekød med blomkål

avatar
TID
1 time (min)
Opskrift glæde: (230 pers.)



Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Først koger man et blomkål i ca. 5 min. (gem vandet) derefter laver man en fars af: ½ kg. hakket oksekød, revet løg (efter smag) rasp, salt, peber og æg. til sidst smør man et ildfast fad, breder farsen ud i bunden, sætter blomkålsbuketter ned i farsen. derefter laver man en sovs af magarine, mel, blomkålsvand og carry, denne carrysovs hældes over farsen m. blomkålsbuketerne, til sidst drysses en smule rasp over det hele. sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 1 - 1½ time

Opskrift vist 22387 gange
Opskrift vist: 22387 gange
(Reklame)

Opskrift på Hakket oksekød med blomkål








Relaterede opskrifter til Hakket oksekød med blomkål



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Hakket oksekød med blomkål:
Hakket oksekød med blomkål


Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset