(Opskrift fortsætter under reklamen)

Islagkage Med Jordbær

Ingredienser
Parfarit-is:
Sorbet:
Jordbærsauce:
Pynt: Jordbær eller appelsin
Fremgangsmåde
Parfait-is: Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt vaniljekorn. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggeblandingen. Del parfait-blandingen i to lige store portioner. Hæld den ene portion i en springform (ca. 22 cm i diameter). Dæk formen med alufolie og frys blandingen i ca. 1/2 time. Sæt den anden portion tildækket i køleskabet.
Sorbet: Mos eller blend jordbærrene med sukker og hæld blandingen over den let frosne parfait-is. Stil atter formen tildækket i fryseren i ca. 1/2 time. Hæld derefter resten af parfait-blandingen over sorbeten og frys isen tildækket i mindst 8 timer. Tag islagkagen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.
Jordbærsauce: Mos eller blend jordbærrene og tilsæt appelsin og sukker. Smag saucen til med orange-likør.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Parfarit-is:
Sorbet:
Jordbærsauce:
Pynt: Jordbær eller appelsin
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Parfait-is: Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt vaniljekorn. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggeblandingen. Del parfait-blandingen i to lige store portioner. Hæld den ene portion i en springform (ca. 22 cm i diameter). Dæk formen med alufolie og frys blandingen i ca. 1/2 time. Sæt den anden portion tildækket i køleskabet.
Sorbet: Mos eller blend jordbærrene med sukker og hæld blandingen over den let frosne parfait-is. Stil atter formen tildækket i fryseren i ca. 1/2 time. Hæld derefter resten af parfait-blandingen over sorbeten og frys isen tildækket i mindst 8 timer. Tag islagkagen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.
Jordbærsauce: Mos eller blend jordbærrene og tilsæt appelsin og sukker. Smag saucen til med orange-likør.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt