(Opskrift fortsætter under reklamen)

Islagkage med kokos - og bagt ananas

Islagkage med kokos - og bagt ananas
avatar

TID
ca.6 timer (min)
Opskrift glæde: (40 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Islagkage med kokos - og bagt ananas har været besøgt 6148 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Bagetid for bunde: Ca. 5 min. ved 200°.

Bagetid for ananas: Ca. ½ time ved 200°.


SPAR 10% på julegaven LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe

Kokosis: Stil vanillecremen i fryseren i ca. ½ time. Kom sukker og den kolde creme i en skål og pisk til cremen er luftig og sukkeret er opløst. Pisk hurtigt kokosmælk og limesaft i cremen. Kom blandingen i en metalform (ca. 2½ liter). Dæk formen med alufolie og stil blandingen i fryseren ca. 3 timer eller til den har konsistens som softice - rør i isen 3-4 gange under indfrysningen.

Bunde: Smelt imens smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt mandler, sukker, mel og kokosmel. Varm blandingen igennem ved jævn varme og under omrøring i ca.1 min. Tag gryden af varmen. Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pres halvdelen af kokosmelblandingen formen. Bag bunden midt i ovnen. Åbn springformen og træk bunden - med bagepapir - over på en bagerist. Bag den anden bund på samme måde. Lad den køle af i formen.

Bagt ananas: Skær enderne af ananasen. Skræl den ved at lade kniven følge frugtens form - skær så dybt at de brune "prikker" forsvinder. Flæk ananasen i 4 både og fjern midterstokken. Skær derefter ananaskødet i små tern (ca. 900 g ananaskød). Kom ananasternene i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Drys med sukker og bag dem midt i ovnen. Lad ananasternene køle lidt af og tilsæt limeskal, -saft og citronmelisse. Smag til.

Ved serveringen: Tag islagkagen ud af formen - træk evt. en lun kniv langs kanten. Fjern bagepapiret og stil kagen på et fad. Knæk den anden bund i pæne stykker og anret dem på og rundt om kagen. Kom den lune ananas i en skål og server den til islagkagen.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften(Reklame)


Relaterede opskrifter til Islagkage med kokos - og bagt ananasRELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Islagkage med kokos - og bagt ananas:
Islagkage med kokos - og bagt ananas


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset

Kontakt