(Opskrift fortsætter under reklamen)
Jalapeños empanizados con relleno de queso
Variationer af fyld, smøreost, tun, krabbekød, til beredt kødblanding, valg af panering..
DAGENS OPSKRIFT : Jalapeños empanizados con relleno de queso var
dagens opskrift den
28 Feb 2013
Ingredienser
Panering:
Fremgangsmåde
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Servering til Jalapeños empanizados con relleno de queso
Vælg store jalapenõ.
Skær jalapenõ på langs uden at skære i den nederst side, skær toppen 3/4 ned på tværs, fjern frøstol.
Rens jalapenõ med den smalle ende af en teske for frø.
Skær toppen helt af jalapenõ pres forsigtigt den smslle ende af en teske ned omkring frøstol til den er løs og fjern frø.
Fyld jalapenõ med smøreost, brug den samme teske.
Fyld skære ost i pasende længde, fyld evt. op med smøreost.
Fyld lidt smøreost i pres en ostestav i jalapenõ.
Knæk ægget pisk det med mælk, hæld de knuste cornflakes på alufolie.
Dyp jalapenõ i æg godt dækket, rul den i knust corn flakes kom i køleskab i 1 time, gentag panering igen.
2. gang panering, klar til friture.
Smelt palmin/kokosolie varm til ca. 175 °C, kom jalapenõ forsigtigt i, steg i 5-10 min. eller til gyldne, vend en gang.
Færdig.Lad hvile et par min. Pas på osten er varm, chile HOT. Velbekomme.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt