(Opskrift fortsætter under reklamen)

Oksemørbrad i Calvadossauce

Oksemørbrad i Calvadossauce
Gudrun Sørensen
Til opskriften
Opskrift glæde: (211 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Ingredienser: ca 600 g oksemørbrad

Sauce:




Fremgangsmåde


Mørbraden brunes godt i fedtstof på alle sider og tilsættes salt og peber. Gryden tages af varmen. Calvados tilsættes og antændes(husk at slukke for emhætten) Når flammerne er ved at dø ud, tilsættes suppen, og der lægges låg på gryden. m Mørbraden steger nu 15-20 min. og vendes, når halvdelen af tiden er gået. Sauce: Løg og champignon hakkes fint og svitses i en gryde i margarinen. Suppen tilsættes, og saucen småkoger under låg i 10 min. Når mørbraden er stegt, hældes den dannede sky i saucen sammen med piskefløden. Saucen smages til med salt og peber. Mørbraden trækker ca 15 min. i alufolie, inden den skæres for.

Tips: Mørbraden kan også flamberes i cognac. Oksefillet kan tilberedes på samme måde, men med ca. 30 min. stegetid.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde

Ingredienser: ca 600 g oksemørbrad

Sauce:






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Mørbraden brunes godt i fedtstof på alle sider og tilsættes salt og peber. Gryden tages af varmen. Calvados tilsættes og antændes(husk at slukke for emhætten) Når flammerne er ved at dø ud, tilsættes suppen, og der lægges låg på gryden. m Mørbraden steger nu 15-20 min. og vendes, når halvdelen af tiden er gået. Sauce: Løg og champignon hakkes fint og svitses i en gryde i margarinen. Suppen tilsættes, og saucen småkoger under låg i 10 min. Når mørbraden er stegt, hældes den dannede sky i saucen sammen med piskefløden. Saucen smages til med salt og peber. Mørbraden trækker ca 15 min. i alufolie, inden den skæres for.

Tips: Mørbraden kan også flamberes i cognac. Oksefillet kan tilberedes på samme måde, men med ca. 30 min. stegetid.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Oksemørbrad i Calvadossauce

Relaterede opskrifter

Kommentarer til opskrift Oksemørbrad i Calvadossauce

avatar
Tanja & Thor
2010-11-27 15:56:08

Hvad menes der med suppe? er det fond?









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt