(Opskrift fortsætter under reklamen)

Oksemørbrad i Calvadossauce


Skøn og lækker opskrift på Oksemørbrad i Calvadossauce har været besøgt 33877 gange
Ingredienser: ca 600 g oksemørbrad
Sauce:
SPAR 10% på julegaven LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Mørbraden brunes godt i fedtstof på alle sider og tilsættes salt og peber. Gryden tages af varmen. Calvados tilsættes og antændes(husk at slukke for emhætten) Når flammerne er ved at dø ud, tilsættes suppen, og der lægges låg på gryden. m Mørbraden steger nu 15-20 min. og vendes, når halvdelen af tiden er gået. Sauce: Løg og champignon hakkes fint og svitses i en gryde i margarinen. Suppen tilsættes, og saucen småkoger under låg i 10 min. Når mørbraden er stegt, hældes den dannede sky i saucen sammen med piskefløden. Saucen smages til med salt og peber. Mørbraden trækker ca 15 min. i alufolie, inden den skæres for.
Tips: Mørbraden kan også flamberes i cognac. Oksefillet kan tilberedes på samme måde, men med ca. 30 min. stegetid.
Servering til Oksemørbrad i Calvadossauce
Kommentarer til opskrift Oksemørbrad i Calvadossauce
Relaterede opskrifter til Oksemørbrad i Calvadossauce
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset