Annonce
Annonce
Pasteuriseret æblemost

Pasteuriseret æblemost

Tilfredshed (6)
(0 Fav.)
Vi elsker æbler, men på et tidspunkt plejer vi at få for mange og skal lave æblerne om til noget som kan holde sig i lang tid og når fryseren er fyldt med æblemos, æblesaft etc. så laver vi pasteuriseret æblemost



Ingredienser
ca. 2 liter
Fremgangsmåde

8641 visninger
avatar
8641
Annonce
Pasteuriseret æblemost - stort

æblerne kommes i saftpresseren

æblerne kommes i saftpresseren

sigt mosten inden det kommes i gryden

sigt mosten inden det kommes i gryden

mosten varmes op til 82-85 grader og lad den være ved samme grader i 10 min før mosten hældes på flasker

mosten varmes op til 82-85 grader og lad den være ved samme grader i 10 min før mosten hældes på flasker

fjern skum fra toppen af den varme most inden der hældes på flasker

fjern skum fra toppen af den varme most inden der hældes på flasker
Annonce
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling



Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset