(Opskrift fortsætter under reklamen)
Pasteuriseret æblemost
Vi elsker æbler, men på et tidspunkt plejer vi at få for mange og skal lave æblerne om til noget som kan holde sig i lang tid og når fryseren er fyldt med æblemos, æblesaft etc. så laver vi pasteuriseret æblemost. Skøn og lækker opskrift på Pasteuriseret æblemost har været besøgt 8641 gange
Ingredienser
æblerne kommes i saftpresseren
sigt mosten inden det kommes i gryden
mosten varmes op til 82-85 grader og lad den være ved samme grader i 10 min før mosten hældes på flasker
fjern skum fra toppen af den varme most inden der hældes på flasker
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt