(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pasteuriseret æblemost

Pasteuriseret æblemost

Tilfredshed (6)
(0 Fav.)
Vi elsker æbler, men på et tidspunkt plejer vi at få for mange og skal lave æblerne om til noget som kan holde sig i lang tid og når fryseren er fyldt med æblemos, æblesaft etc. så laver vi pasteuriseret æblemost



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

8641 visninger
avatar
8641
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pasteuriseret æblemost - stort

æblerne kommes i saftpresseren

æblerne kommes i saftpresseren æblerne kommes i saftpresseren

sigt mosten inden det kommes i gryden

sigt mosten inden det kommes i gryden sigt mosten inden det kommes i gryden

mosten varmes op til 82-85 grader og lad den være ved samme grader i 10 min før mosten hældes på flasker

mosten varmes op til 82-85 grader og lad den være ved samme grader i 10 min før mosten hældes på flasker mosten varmes op til 82-85 grader og lad den være ved samme grader i 10 min før mosten hældes på flasker

fjern skum fra toppen af den varme most inden der hældes på flasker

fjern skum fra toppen af den varme most inden der hældes på flasker fjern skum fra toppen af den varme most inden der hældes på flasker
(Opskrift fortsætter under reklamen)


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede favorit opskrifter



Annonce