(Opskrift fortsætter under reklamen)

Tortillas med tomatsalsa

Tortillas med tomatsalsa
avatar

Opskrift glæde: (93 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Tortillas med tomatsalsa har været besøgt 9640 gange

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Salat:

Tortillas:

Salat, fortsat:


Skrab og vind en Kenwood Køkkenmaskine!

tomatsalsa: Læg tomater og løg i en skål, og hæld kogende vand over. Lad det trække ca. 5 min. Hæld vandet fra og kom tomater og løg i en minihakker sammen med olie, ½ dl vand, eddike og krydderier. Hak blandingen i ca. l min. Kom salsaen i en skål og rør 2 dl vand i. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Salat: Skyl risene. Bring vand og salt i kog i en gryde. Kog risene ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Lad risene køle af i en sigte.

Tortillas : Hæld tomater til afdrypning. Smelt halvdelen af smørret i en pande, og svits halvdelen af kødet til det smuldrer og skifter farve -evt. væde skal fordampe. Læg kødet i en skål og fortsæt med resten af smør og kød. Når kødet er svitset, tilsæt løg og hvidløg, og svits yderligere i ca. l min. Hæld blandingen i skålen og vend peberfrugt, squash og de afdryppede tomater i. Hak chiliskiverne og vend dem i sammen med

Salat, fortsat: Anret salat, majs og ris lagvis i serverings-skåle, og server sammen med tomatsalsa og de lune tortillas.

(Reklame)


Relaterede opskrifter til Tortillas med tomatsalsaRELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Tortillas med tomatsalsa:
Tortillas med tomatsalsa


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset