Annonce

Inspiration til nytårsmenuen



Brug for lidt inspiration til nytårsmenuen? her har vi opskrifter på alt fra Braiseret kalvespidsbryst til Kransekage.

Fantastisk gourmet nytårsmenu

En helt fantastisk gourmet nytårsmenu, som ikke er så svær at lave, som man kunne tro og en del kan laves dagen eller 2 dage før. Man behøver ikke at lave alle retter



Forret (lidt af hvert)

(hvidvin)
Sandart filet med klaret smør og stegt i smør og "fennikel rasp"
braserert Kalvespidsbryst stegt på pande og med peberrodscreme
Flamberet Kammuslinger med gulerodscreme
Let Syltet rødbeder og sprøde aspargers med Dansk gedeost med balsamico/olie dressing

Hovedret

(rødvin)

Grillet oksemørbrad (Grill den 30 min. dagen før og sæt på køl, på dagen sæt i ovnen inden den skal bruges, i ca. 35-55 min. ved 200 grader til den viser 60 grader) Stegte svampe med krydderurter (bredbredet persille)
Pommes anna (kan laves dagen før) med frisk timian kviste
Sky sauce lavet af væden fra grillen (grilbakke under mørbraden med løg etc. sæt bakken under mørsbraden når man laver den dagen efter og tilføj rødvin og jævner)
Koldhævet Flute

Dessert

(Dessert vin)

Gateau Marcel (chokoladekage med choklademousse på toppen)
Blåbær sorbet på hakket pistacie
Cream brulee


Lækker 3 retters nytårsmenu

En lækker nytårsmenu som ikke er alt for svær at lave, kan godt laves til mange.



Forret:

Røget ørred med flamberet kammusling, jordskokkecreme og friske urter

Hovedret:
Oksemørbrad med bagte rodfrugter, svampe frikassé, pommes anna og rødvins glace

Dessert:


Hvid chokolademousse

Slap af nytårsmenu

denne nytårsmenu kan meget laves dagen før og opvarmes på dagen

Forret

Hummersuppe / jomfruhummer bisque (laves dagen før)

Hovedret

Pommes anna (laves dagen før) Rødvins glace/sauce (laves dagen før) Kød fx. noget vildt: krondyr steg eller andet Bagte rødbeder med timian Flute

Dessert

Gateau Marcel (laves dagen før)


Klassisk fondue

Forret

Lakserulle på Blinis eller brød

Hovedret

Fondue

Dessert

Panna cotta med frisk bær og citronmelise


Til bordet og kl 24

Bordpynt

Hatte
Bordbomber
Terpentiner
Truthorn
etc.

Kl 24.00

Champagne
Østers
Kransekage
Fyrværkeri
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annoncevisning