Annonce
Hvordan laver man høje flødeboller
Tanja & Thor
Du skal bruge glukose for at være sikker på at få en lækker flot høj flødebolle som ikke falder sammen når man dækker den med chokolade Opskrift på perfekt flødebolleskum: Skum til ca. 17 stk. 50 g. vand 150 g. sukker 70 g. glukose Vanilje fra en ½ vaniljestang 100 g. æggehvider, past. 10. g sukker (til æggehvide skum) - Kom vand, glukose, sukker og vanilje i en lille gryde og kog massen til den når 117 grader (digital termometer bruges) - Tag gryden af varmen - Pisk æggehvider og den lille del sukker på højeste styrke i en røremaskine, samtidig med sukkerlagen hældes stille i - Pisk i ca. 3 min.
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt