Annonce

Økologi

avatar
maduniverset.dk


Hvad er økologi?
Økologi er hvor produktionen af grønsager, frugt, kød m.m. ikke er blevet udsat for sprøjtemidler, kunstgødning og anden kunstige midler.

Ideen med økologi er at selve metoden til, hvordan man fremstiller de forskellige produkter bidrager i stedet for at nedbryde naturen.

Når man køber økologisk skal man kigge efter Ø-mærket, som kun firmaer der overholder de strenge statskontrollerede krav til økologisk produktion kan få.

Ø-mærket

Andre leksikon opslagKommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt