Annonce

Stramme flute og brød dej op

avatar
Thor Nørregaard


At stramme dej op kan gøres på flere måder, her er en metode: Når dejen har hævet hældes lidt mel på et bord og dejen flades lidt ud (flad firkant), fold nu hvert hjørne ind til midten af dejen (der må ikke være mel i folderne), fortsæt til dejen ikke længere kan trækkes i og næsten er ved at gå i stykker. Tag nu med en spartel og skub dejen ind under sig selv, mens du holder på den anden side af dejen, nu skulle dejen gerne være blevet helt rund og glat i overfladen. Hvis du skal lave flute så kan du hive i dejen mens du slå den ned i bordet og på den måde laves dejen længere og længere. Slut af med at lade flute eller brødet hæve en sidste gang inden det skal i ovnen

Andre leksikon opslag



Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt