Annonce
Stramme flute og brød dej op

Thor Nørregaard
At stramme dej op kan gøres på flere måder, her er en metode: Når dejen har hævet hældes lidt mel på et bord og dejen flades lidt ud (flad firkant), fold nu hvert hjørne ind til midten af dejen (der må ikke være mel i folderne), fortsæt til dejen ikke længere kan trækkes i og næsten er ved at gå i stykker. Tag nu med en spartel og skub dejen ind under sig selv, mens du holder på den anden side af dejen, nu skulle dejen gerne være blevet helt rund og glat i overfladen. Hvis du skal lave flute så kan du hive i dejen mens du slå den ned i bordet og på den måde laves dejen længere og længere. Slut af med at lade flute eller brødet hæve en sidste gang inden det skal i ovnen
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
-->
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset