Annonce
Tip ved bagning
maduniverset.dk
Gær skal udrøres i kold eller fingervarm (30 C højest) væske. Undgå stærk varme ved hævning. En lidt længere hævetid giver et bedre brød med kraftigere smag og længere holdbarhed. Hold 1/4 af det afmålte mel tilbage, og tilsæt det kun hvis det er nødvendigt under æltningen. Hvis brødet skal være ekstra luftigt, skal dejen efterhæve i 45 min. - 1 time.
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt