Annonce
Tip ved bagning

maduniverset.dk
Gær skal udrøres i kold eller fingervarm (30 C højest) væske. Undgå stærk varme ved hævning. En lidt længere hævetid giver et bedre brød med kraftigere smag og længere holdbarhed. Hold 1/4 af det afmålte mel tilbage, og tilsæt det kun hvis det er nødvendigt under æltningen. Hvis brødet skal være ekstra luftigt, skal dejen efterhæve i 45 min. - 1 time.
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset