Vildt tips
mest almindelige: hare, rådyr, dådyr kronvildt, vildsvin. |
|
|
|
1 |
Kød af vildt kan holde sig nogen dage og bliver lækkert når det lægges i mælk. |
2 |
Vildt kød er meget magert derfor spækkes det som regel med tynde skiver fersk eller røget spæk. |
3 |
Kød af vildt bliver særligt velsmagende, når det efter bruningen dækkes med mælkesovs. |
4 |
Sovs til vildt smages til med ribs gele. |
5 |
Tilbehør: |
Andre leksikon opslag
Kommer snart, under udvikling
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt