(Opskrift fortsætter under reklamen)

Fastelavnsboller med mørk chokolade

Skøn og lækker opskrift på Fastelavnsboller med mørk chokolade har været besøgt 13377 gange
Cremen laves af æg og sukker, der er pisket godt sammen, ikke til højt skum, blot sammen. Kom mel, mælk og vanille i og varm langsomt op under lav piskning til den 'tykner'. Tages af varmen og afkøler, mens dejen laves: Gæren udrøres i mælken og sukker, æg, olie og hvedemel kommes i. Dejen æltes blank og rulles ud af en melet kagerulle på et meldrysset bord til en kvadrat. Der skæres, så der fremkommer 9 boller og fyldet lægges på. Nu foldes enderne sammen og bollen vendes forsigtigt og lægges på sammenføjningen på bagepapir under et klæde i 45 min. Bollerne pensles med kold kaffe og bages ved 220 grader i ca. 10 minutter. Hold øje.
Relaterede opskrifter til Fastelavnsboller med mørk chokolade
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset