Annonce

Fastelavnsboller

Fastelavn høre fastelavnsboller til, få de dejigste fastelavnsbolle opskrifter her Fastelavn falder ikke på samme dag hvert år men skifter. Omkring 7 uger før påske og mellem d. 1 feb. og 7 marts. Fastelavn 2022: 27. februar 2022 Fastelavn 2023: 19. februar 2023 Fastelavn 2024: 11. februar 2024 Fastelavn 2025: 2. marts 2025 Fastelavn 2026: 15. februar 2026 Fastelavn er en gammel tradition som stammer fra det plattyske Fasteabend og er en tradition hvor man faster op til flere dage. Nu til dags slå man katten af tønden og klæder sig ud og spiser fastelavnsboller. Hvorfor fastelavnsboller? Fasten gik i gang ved at spise hvedebrød og i de nordiske lande er det blevet til en fastelavnsbolle I vores tid er fastelavnsris med slik, men i gamle dage brugte man fastelavnsris til at slå kvinder og unge piger pga. man så troede at de lettere kunne få børn.
10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg

OPSKRIFTER

Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt