(Opskrift fortsætter under reklamen)

Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace

Skøn og lækker opskrift på Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace har været besøgt 6828 gange
DAGENS OPSKRIFT : Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace var
dagens opskrift den
31 Aug 2020
Kullerfilet: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Derved undgår man at fileten buer på midten under stegning, og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i olie på en varm pande i ca. 3-5 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.
Kantarelfrikassé: (Alle svampetyper kan bruges) Svampene sauteres i lidt smør i en gryde indtil al væden er fordampet. Tilsæt fløde og lad det koge ind, til det får en cremet konsistens. Tilsæt finthakket skalotteløg og purløg og smag til med salt og peber. Har man ikke lyst til fløde, kan retten sagtens laves uden fløde.
Hønseglace: Kom hønsefonden i en gryde og lad den reducere til det halve. Tilsæt hvidvin og lad det igen koge ind til det halve. Smag til med en smørklat, salt og peber. Lad det koge til det får en sirupsagtig konsistens.
Servering til Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace
Opskrift på Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace

Relaterede opskrifter til Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace
Populære kategorier
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset