Annonce

Ris-ret

avatar
Paw Pedersen


Jeg plejer, når jeg laver en risret, at lave risene på panden sammen med grøntsagerne i stedet for i en gryde for sig selv. Det gode her er at risene suger en hel del af alle de lækre smagsstoffer fra krydderier og grøntsager. Bare kom dem "rå" på en pande med grøntsagerne og sørg for at spæde op med lidt vand hver gang at risene har suget det hele. Risene bliver saftige men sprøde, og smager af meget meget mere

Andre leksikon opslag



Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset