Annonce
Sådan får du de lækreste kogte kartofler

maduniverset.dk
Kogning af kartofler. Vandet skal smage af havvand, tilføj fx, dild, løvstikke eller laurbærblad for at tilføje smag til kartoflen da en kartoffel er god til at tage imod smag og urter er god til at give smag af sig Kogning af kartofler med eller uden skræl - Meget salt som havvand - 8-9 min. små simre - Hæld vand fra - Fugtig klud over og lad stå 25 min. - Hvis kartofler står i vandet bliver de grålige
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
-->
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset