Annonce
Sådan får du de lækreste kogte kartofler

maduniverset.dk
Kogning af kartofler. Vandet skal smage af havvand, tilføj fx, dild, løvstikke eller laurbærblad for at tilføje smag til kartoflen da en kartoffel er god til at tage imod smag og urter er god til at give smag af sig Kogning af kartofler med eller uden skræl - Meget salt som havvand - 8-9 min. små simre - Hæld vand fra - Fugtig klud over og lad stå 25 min. - Hvis kartofler står i vandet bliver de grålige
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Karrysild
Aftensmad - hverdag
Påske mad
Kager & brød
Gratis madplaner
opskrifter til påske
Grillopskrifter
Madopskrifter
Drinksopskrifter
Billig familie madplan
Kanelsnurrer
Opskrifter med kombinationer
Vegetar opskrifter
Burger
Kylling
Lasagne
Billig mad
Pasta
Flaeskestegssandwich
Surdej
Spagetti Carbonara
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt