(Opskrift fortsætter under reklamen)

Kød bagt i saltdej direkte på gløderne

Kød bagt i saltdej direkte på gløderne
Thor Nørregaard
Til opskriften
TID
80 (min)
Opskrift glæde: (20 pers.)

Man får en virkelig lækker saftig steg når man laver en steg i saltdej plus det er en sjov måde at lave mad på .

DAGENS OPSKRIFT : Kød bagt i saltdej direkte på gløderne var dagens opskrift den 15 Apr 2021

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser





Fremgangsmåde



Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Kød bagt i saltdej direkte på gløderne
11100-DSC_0059.JPG
11100-DSC_0044.JPG
11100-DSC_0048.JPG

Relaterede opskrifter

(Reklame)








Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt