Annonce

Bagetip

avatar
maduniverset.dk


Franskbrødsdej skal have en tempertur på 27 grader når dejen er æltet. Dette gøres ved at lave følgende udregning: (27 + 27) - melets temparatur = væskens temparatur Er melets temparatur 20 grader giver det en væske temparatur på 34 grader (27 + 27) - 20 = 34 Når brødet er klar til at blive sat i ovnen og skal bages ved 200 grader er ovnen forvarmet til 225 grader. Brødet sættes i ovnen og der sprayes ind i ovnen med koldt vand ved hjælp af for eksempel en blomsterforstøver. Dette gøres for at forsinke at brødets porer lukkes, og giver mere luftigt brød.

Andre leksikon opslag



Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset