Annonce
Opbagt sovs
Karina
Hvis man skal lave en opbagt sovs, tænker folk tit....ååh nej. Når jeg laver sovs og hvis jeg har god tid, tager jeg skyen over i en gryde og drysser nogle skefulde mel ned over skyen. Så lader jeg den stå, uden at røre ved noget som helt...så opsuger skyen melen , uden at det klumper og når alt melen er opsuges af skyen. Kan jeg tænde for blusset og røre under opkogning, så er sovsen tyk...og man undgår klumper.
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt