Annonce
Risalamande opskrifter
Risalamande er en dansk tradition, der er fra omkring 1900 tallet, hvor borgerlige køkkener begyndte at servere ris a la mande med kirsebærsauce til jul i stedet for risengrød.
I de første 50 år af 1800 tallet var det risengrøden, der var den mest almindelige danske julespise.
En klassisk Risalamande er lavet af: risengrød, fløde og lidt vanilje
For at få en luftig risalamande skal man vende flødeskummen forsigtigt ned i risengrøden så flødeskummen ikke falder sammen.
Se top 10 Risalamande opskrifter
OPSKRIFTER
Top 10 bedste Risalamande opskrifter
Ris a' la mande - den bedste!nem ris a la mande
Risalamande
Ris a l’amande med kirsebærsauce
Familien Stryhn's ris á l'amande
Ris a'lamande (Light)
Lækker fedtfattig risalamande
Familiens Ris ala mande
Ris a Làmande (4 portioner)
Ris a lámande
Risalamande opskrifter nem og lækker mad
Annonce
Populære kategorier
-->
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset