Annonce
Risalamande opskrifter
Risalamande er en dansk tradition, der er fra omkring 1900 tallet, hvor borgerlige køkkener begyndte at servere ris a la mande med kirsebærsauce til jul i stedet for risengrød.
I de første 50 år af 1800 tallet var det risengrøden, der var den mest almindelige danske julespise.
En klassisk Risalamande er lavet af: risengrød, fløde og lidt vanilje
For at få en luftig risalamande skal man vende flødeskummen forsigtigt ned i risengrøden så flødeskummen ikke falder sammen.
Se top 10 Risalamande opskrifterOPSKRIFTER
Top 10 bedste Risalamande opskrifter
Ris a' la mande - den bedste!nem ris a la mande
Risalamande
Ris a l’amande med kirsebærsauce
Familien Stryhn's ris á l'amande
Ris a'lamande (Light)
Lækker fedtfattig risalamande
Familiens Ris ala mande
Ris a Làmande (4 portioner)
Ris a lámande
Risalamande opskrifter nem og lækker mad
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt