Ca. 640 g blomkål (svarer til ét stort blomkål uden stok
2 x fond du chef grøntsagsboullion
7 dl kogende vand
125 g kalkun bacon
1 dl creme fine 7%
2 stk Schulstad multi kerne sandwich skiver
1 håndfuld frisk persille
Salt, peber
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Skær stokken af blomkålen, skyl grundigt og skær i mundrette stykker. Steg blomkål i rapsolie til de er gyldne. Kog noget vand i en elkedel og opløs grøntsagsboullion deri. Hæld det over til blomkålen og lad det småkoge under låg til det er mørt.
Imellemtiden steges kalkun bacon på en pande uden fedtstof. Evt. krydr baconen med lidt paprika. Baconen skal være gylden.
Nu tager du brødet og skærer skorperne af. Rist det efter behag i din brødrister.
Suppen skal blendes og du tilføjer creme fine og smager til med salt og peber. Persille klippes fint.
Nu er du klar til at anrette. Top suppen med persille og bacon, skær dit ristede brød i trekanter og spis til! Viola! Smager fantastisk!
SERVERING
Næringsindhold pr. portion:
224 kcal
11 g protein
18,3 g kulhydrat
- 5,89 g kostfibre
12 g fedt
- 1,9 g mættet fedt
- 7,9 g umættet fedt