1 dåse kokosmælk (kokoscreme = det hårde øverste fra dåsen)
200 g. 70% Mørk chokolade
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
- Smelt kokosolie og kokoscreme i en gryde (må ikke koge)
- Tilsæt sukrin
- Hæld i en skål og blande med koksmel så det har en fast konsistens
- Nu lægges kokosmassen i små beholdere fx. isterningbakken - Sæt på køl en ½ min.
- Smelt chokolade (evt. vandbad)
- Dyp de små stykker kokosmasse i chokoladen og sæt på bagepapir eller en finmasket rist
- Sæt på køl. min. 1 time
- Opbevar i køleskabet
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)