Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål


Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål
Opskrifter   > Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål


(Opskriften fortsætter under reklamen)


Antal gange opskriften er vist Vist
7.568
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:
Antal opskriften er til
4

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Stilken fjernes fra tomaterne. Der skæres et kryds i tomathinden. Tomaterne blancheres og hinden fjernes. De hindefri tomater, skalotteløg og hvidløg hakkes. Svits løget i olivenolie uden ar brune, og tilsæt tomterne. Tilsæt estragoneddike og kapers, og lad skyen simre 10-15 minutter. Rosenkålen halveres og koges i letsaltet vand.



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER




Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)

 
Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 26.09.20 UGE 39

kokostoppe med marcipan og chokolade
kokostoppe med marcipan og chokolade

Brugere online : 571
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version