1 kyllingebrystfilet (eller en pakke færdigstegt kyllingebryst)
soltørrede tomater (ca 10-12 stk, gerne dem i olie)
2 dl. bulgur (ca 125 g. nudler kan bruges i stedet)
Lidt soja
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Skær kyllingebrystet i strimler. Steg det på panden og lad det køle af. Skær avokadoen midt over og fjern stenen. Skrab indholdet ud med en ske. Skær den ene halvdel i grove tern og mos den anden halvdel med en gaffel. Kog bulgur eller nudler efter anvisning på pakken.
Hæld de afrdyppede bulgur eller nudler op i en skål. Tilsæt kylling og avokado. Rør godt til avokadoen er fordelt ud i det hele. Drys soltørrede tomater over retten. Dryp en anelse soja på alt efter smag og behag.
SERVERING
Server frokostretten som den er eller sammen med et par skiver godt madbrød.